ugnsbakade äpplen.


som utlovat kommer här receptet på efterrätten som serverades efter lördagens middag. mjuka ugnsbakade äpplen som blivit sådär makalöst söta av ugnen, med smak av kanel och höst. låter inte helt fel, eller?

Ugnsbakade äpplen med kanel

6 äpplen
50 gram smör
1 dl strösocker
1 msk kanel

sätt ugnen på 175 grader.
kärna ur äpplena men behåll dem hela.
fördela dem ståendes i en ugnsfast form.
rör ihop mjukt smör med socker och kanel och fyll hålen i äpplena.
ugnsbaka i mitten av ugnen cirka 35 minuter.
ös äpplena med skyn och servera med vaniljglass, vaniljsås eller som de är toppade med sky :)


redo för ugnen.


och redo att inmundigas :)


kanske tillsammans med vaniljglass, vaniljsås eller precis som de är :)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej Malin! Vad gott det ser ut allt du gör, men vad händer med maten när du har laget den? Äter du den? Du ser ganska så mager ut...



Tack för allt bra mattips iallafall!

2011-11-06 @ 20:41:24
Postat av: Tess

OJ! Så gott det ser ut! :)

2011-11-07 @ 22:43:43
URL: http://theresiast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0