helgen!


hej på er!
det var ett par dagen sedan sist nu och det hela kan enkelt förklaras med en härlig tripp till stockholms skärgård. även om det säkerligen fanns tillgång till internet på något vis, lockade det inte det minsta. istället har det blivit fina samtal, mysiga kvällar vid brasan samt god mat och fint umgänge.

min kära vän kameran var dock med som alltid och jag fotade både det ena och det andra under tiden. här kommer lite på vad som fanns på frukost- lunch- och kvällstallrikarna.

Lördag eftermiddag - lunch i stugan


god lunchsallad bestående av kassler, saltgurka, kidneybönor, körsbärstomater, gulpaprika, oliver, grekisk salladsdressing samt knäcke vid sidan av. fräscht och GOTT!

Lördag kväll - middag i stugan


grillad ytterfilé av (skjutet inom familjen) vildsvin, trattkantarellsås, potatisgratäng, tzatziki samt sallad. allt hemlagat och gudagott.

Lördag morgon - frukost(buffé) i stugan


filmjölk, flingor, müsli, knäcke, olika sorters hembakat bröd, te, mjölk, kaffe, gröt, paprika, gurka, ägg, kaviar, ost, smör, rökt skinka, hamburgerkött, leverpastej, saltgurka, marmelad, äppelmos, russin. ett välfyllt frukostbord där i princip inget fanns att sakna (tja det skulle väl vara jordgubbarna då :)

Söndag eftermiddagsen lunch hos älskade mormor i sigtuna.


härlig gädda som eriksvåger fick på kroken i lördags.


ja, och sedan kan vi ju lägga till

Lördag morgon - frukost i bilen på väg upp till stockholm

Söndag tidig kväll - te/kaffe och kiwi/smörgås hemma hos morbror i åby på vägen hem 

Söndag sen kväll - mannagrynsgröt samt ett par sharonfrukter hemma i min lilla etta 

sedan kan vi även lägga till de x-antal koppar te som har avnjutits både ute vid vattnet, runt bordet samt vid brasan. en fasligt trevlig, om än dock intensiv, helg som jag verkligen har njutit av. det behövdes.

denna måndag bjuder på en fin valborgsmässoafton :) jag startade dagen med cykeltur ner till actic för styrketräning, sedan dusch och bastu.
cykekltur hem i vårsolen och sedan frukost med öppet fönster/corren/p4morgon.

senare blir det grillat och säkert en titt på en mysigt sprakande majbrasa. en bra dag helt enkelt :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0