ryggbiff med kappa.


ikväll serverades det lyxig godmiddag bestående av helstekt ryggbiff, smörstekt sparris, champinjoner med vitlök samt rotisar i ugn. maakalöst gott!

jag klappade in köttet med pepparmix och salt, stekte det i smör och stack in en stektermometer. skjuts in i ugnen på 225 grader samtidigt som en ugnsplåt palsternacka, färsk hel vitlök, morot och potatis bakades med olja. köttet fick en innertemperatur på 60 grader, togs ut och sveptes in i folie ett par minuter.
när sedan rotisarna blivit mjuka och frasiga skar jag upp köttet och serverade med sparris, svamp, sallad samt bearnaise!


stekt i pannan med smör, salt och pepparmix. in med en digital stektermometer och skjuts in i ugnen!


stekt färsk sparris och champinjoner med vitlök från egypten :)


köttet har fått en innertemperatur på 60 grader och det får vila insvept i ugnsfolie ett par minuter.


svampen med en doft av vitlök.


köttet är uppskuret med sparris bredvid. dags att servera :)


låt det smaka! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0