parisare.

 
 
 
Parisare
 
köttfärs
 
gullök
stekt ägg
bröd
ketchup
senap
 
blanda färs, och till en smet.
forma biffar och stek i smör, lägg över på ett fat och håll varmt i ugnen.
skiva löken och stek den mjuk och gyllene i smör.
knäck i ägg i pannan och stek, helst enbart på ena sidan.
rosta eller stek bröden så de blir krispiga.
montera ihop din parisare;
lägg biff, stekt ägg & lök på brödet, toppa med ketchup och senap.
servera genast.
klarrt!
 
ägg och lök med smör i pannan.
 
stekt bröd och pannbiff, toppat med ett stekt ägg.
 
tillsammans med en grönsallad, men här utan vare sig stekt gullök, ketchup & senap.
 
en suddig men fullt synlig bild på en rejäl parisare med katchup & senap. så ska det se ut!
 
 

Kommentarer
Postat av: dennis lahti

Jag som kock älskar dina bilder på instagram. Vill gärna ha dittnummer om det inte är för mycket begärt :) 0764056363 :)

2012-12-04 @ 01:52:15
Postat av: Alex

Önskar dig lycka till med studierna! :)

Svar: Tack! :)
Malin

2012-12-07 @ 22:14:40
URL: http://pedagogensinre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0