en söndag hos älskade syster.


åh vilka underbara sommardagar denna helg har bestått av! norrköping har verkligen visat sig från sin allra bästa sida =)
efter frukosten pulade vi vidare med pluggandet och runt 12 blev vi äntligen klara - sköönt! det firades med en utflykt till en loppis. inget fynd, men efter ett besök på PAUS i stan och därmed varsin lunchsallad rikare, for vi vidare mot åby där erik tävlade i multisport. väl där slog vi oss ner i gräset, åt lunch och väntade på att erik skulle komma i mål. en galen tävling som inleds med 1,5 km löpning, därefter väntade 8 km lagpaddling, 1,5 km löpning och 20 km cykelorientering. det hela avslutades med en 6,5 km kuperad orienteringslöpning. finfint. sådär lagom lättsamt. kan påpela att han vid denna tidpunkt var helt oberörd ;) jag är ialla fall GRYMT imponerad!

på vägen hem stannade vi på maxi för att få lite inspiration till kvällens middag. i korgen hamnade färska räkor och musslor, körsbärstomater, päron, färsk baguette och brieost.
och det blev himla lyckat! vi satt i 2 timmar och pratade, åt och bara hade det trevligt. så himla mysigt. så ska en söndag avslutas =)


lilla peter liftade ända fram till loppisen ;)


ett stycke elin med sallad.


ett stycke malin med sallad.


en välförtjänt tupplur efter 1 mil löpning, 2 mil cykling och 8 km paddling.


det är serverat :)


1a tallriken av sisodär 25 ungefär.


tabberas.


uppdaterar bloggen lite bara :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0