middagstallrik.


mygod så god mat jag åt ikväll. jag ville aldrig att den skulle ta slut. det gjorde den ju tyvärr tillsist. men gott vare :) 
såhär såg den ialla fall ut:


böckling med varm tomathalva samt ett fräs på champinjon, syltlök, äpple, blomkålsrasp & vitlök. Mamma mia..

det ser ju inte alltför färglatt och kanske heller inte så jättefröjdigt ut, men jag lovar er - detta var alldeles underbart!

vad hamnade på eran middagstallrik denna måndag? :)Kommentarer
Postat av: Tess

smack smack :)

Jag åt pannkakor gjorda på havrekli med hemmagjort äppelmos. :) Mums!

2011-11-14 @ 21:33:56
URL: http://theresiast.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hur gör du med benen? Jag vet att många bara äter dem utan att ta bort benen men jag kan verkligen inte. Och det är ju så himla många små ben att jag blir alldeles utmattad av att peta ut dem ett och ett :P

2011-11-15 @ 13:42:46
Postat av: malin magdalena

Lovisa: Angående benen så äter jag dom :) Tycker inte det är läskigt alls, men så är jag inte så pipplig när det kommer till lustiga matsituationer heller, haha. Låter skapligt träligt att pilla bort varje litet ben.. Jag anar att du inte äter hel böckling sådär jätteofta ;)

2011-11-15 @ 14:38:20
URL: http://malinsetta.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Tack för svaret :)Jag brukar inte vara knusslig men de där benen kittlar så illa i halsen tycker jag. Usch.Nej, jag äter inte böckling så ofta, men jag tycker väldigt mycket om det när jag väl äter det. Förutom det eviga pillet då.

2011-11-16 @ 11:45:49
Postat av: malin magdalena

Lovisa: Då kan jag tipsa om Kippers - det är böckling men med alla benen urpillade. Himla gott, och himla smidigt och passande för dig som ändå älskar böckling :) Själv är jag galen i alla sorters rökt fisk - det är ju bara så otroligt gott! Kippers finns bland annat hos Feskarn (fiskbilen som kommer till stan), billig är den också - testa!

2011-11-16 @ 11:51:06
URL: http://malinsetta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0