bodystep & middagstallrik.


från och med denna vecka har actic där jag tränar lagt upp sitt sommarschema. det innebär lite omkast och förändring i de pass jag brukar delta i; bodypump. onsdagens och söndagens pass är dock kvar.

jag har sedan ett tag tillbaka klurat lite på tanken att testa bodystep och när det nu är schemaändring passade jag på idag! lite pirrigt innan då jag aldrig testat detta pass, men himla spännande också. att det dessutom var release på nya programmet gjorde det hela ännu mer passande.

och vilket pass! så himla roligt. jag svettades som en tok, mer än någonsin förr. jag anar en ny favorit och tippar på att jag i sommar kommer viga en tid på måndagar åt detta härligt lyckliga pass. åtminstone de dagar jag inte har något somrigare för mig :)

efter dusch & bastu kilade jag in i matbutiken, köpte med mig en mjölkdryck med blåbär och cyklade hem i regnet. väl hemma fixade jag en snabb, god och perfekt middagstallrik efter träning och ska alltså precis sätta mig och njuta av nedanstående. så gott!grillad fläskkarré, rester från denna middag (jag frös in denna bit för att kunna ta fram vid behov)
grillad flintastek, rester från
denna middag
grillad majskolv, rest från denna middag
nyfräst broccoli & zucchini med persillade
färsk röd paprika

kika gärna in imorgon bitti/förmiddag vettja - då kikar vi på den andra middagen vi avnjöt i vår stockholmshelg. missa icke! :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0