egypten - middag 3.


terdje kvällen gick vi till en italiensk restaurang; Leonardo. där fanns både pizza, pasta och vanlig alá carte meny. ett förrättsbord samt ett efterrättsbord fanns i restaurangen så gästerna själva kunde välja ut sina favoriter till både förrätt och dessert.Leonardo


jag valde "Cordon Blue", en kycklingfilé (med världens fritering över) med tomat, persilja och spenat. inte mycket grönsaker på denna tallrik, men som tur var ett välfyllt förrättsbord med flera olika sorters sallader, marinerade grönsaker, svamp och rotfrukter.


elin åt en lasagne.


hasse bestälde fiskfilé serverad med aubergineröra, småpotatis och toppad med citron.


mamma valde kalv med blomkål, sås och tomat.


efter varmrätten stod efterrättsbordet uppdukat, men vår servitör kom även in med varsin tallrik med denna lilla kaka.

restaurangen var fin med en tevlig personal.
ett plus för förrättsbordet som innehöll flera olika smårätter så som olika sallader, stekt smålök, varma grönsaker, bröd med mera. fint att själv få plocka till sig både förrätt men även tillbehör till den varmrätt vi beställt.

och själva varmrätten var helt okej. min kycklingfilé smakade dock inget speciellt, kyckling helt enkelt. den var inte torr men inte jättesaftig, vilket jag föredrar när det kommer till kyckling. snålt med tillbehör, men det fixades ju enkelt med förättsbordet.
elin som valde kalven kunde inte äta den då den inte alls föll henne i smaken. så hon bytte helt enkelt med mamma som beställde lasagne. den var okje, men inte mer än så.
den allra godaste rätten denna kväll var fisken som hassepappa beställde. den var saftig med en otrolig smak och annorlunda tillbehör.

efterrättsbordet innehöll lite av varje - bakelser, tårtbitar, färsk frukt, baklava med mera.
sammantaget en helt okej middag och betyet vi gav blev sammantaget 3 solar av 5.


hejdär :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0