parisare.
Parisare
köttfärs
gullök
stekt ägg
bröd
ketchup
senap
blanda färs, och till en smet.
forma biffar och stek i smör, lägg över på ett fat och håll varmt i ugnen.
skiva löken och stek den mjuk och gyllene i smör.
knäck i ägg i pannan och stek, helst enbart på ena sidan.
rosta eller stek bröden så de blir krispiga.
montera ihop din parisare;
lägg biff, stekt ägg & lök på brödet, toppa med ketchup och senap.
servera genast.
klarrt!

ägg och lök med smör i pannan.

stekt bröd och pannbiff, toppat med ett stekt ägg.

tillsammans med en grönsallad, men här utan vare sig stekt gullök, ketchup & senap.

en suddig men fullt synlig bild på en rejäl parisare med katchup & senap. så ska det se ut!
Kommentarer
Postat av: dennis lahti
Jag som kock älskar dina bilder på instagram. Vill gärna ha dittnummer om det inte är för mycket begärt :) 0764056363 :)
Postat av: Alex
Önskar dig lycka till med studierna! :)
Svar:
Malin
Trackback