päron med mintchoklad.

 
här kommer en riktig klassiker till efterrätt. enkel som sjutton, men uppskattad och omtyckt i de flesta hemmen. finns det någon som inte har smakat denna kombination? 
 
Päron med mintchoklad

konserverade päronhalvor
after eight mintchoklad
 
sätt ugnen på 225 grader.
fördela päronhalvorna i en ugnsform.
lägg en mintplatta över varje halva och baka i ugnen tills chokladen smällt, cirka 5-7 minuter.
servera gärna med vaniljglass eller vispad grädde.
klarrt!
 
päron & mintplattor, redo för en svängom i ugnen.
 
2 ingredienser - så enkelt och så smarrigt!
 
kladdigt, men vad gör väl det? servera med glass, kall vispad grädde eller precis som dom är!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0