supermör grillad högrev.

 
här kommer receptet på den otroligt möra högreven som vi grillade på midsommaraftons kväll. testa detta någon sommardag!
 
Supermör högrevlagom till 4 portioner
 
cirka 1,2 kilo högrev
 
3 dl hoisonsås
1 dl äpplemos
1 msk svartpeppar
 
lägg köttet i en stor kastrull och fyll på med kallt vatten så att det täcker.
tillsätt salt, peppar och eventuellt annan smaksättning (vitlök etc) och koka högreven på låg värme under lock tills den är mör, 2-3 timmar.
ta upp högreven, låt svalna och förvara den i kylskåp till det är dags att grilla, gärna under lite press så behåller den formen bättre.
rör ihop hoisonsås, äpplemos och svartpeppar.
skär köttet i skivor och grilla så den får fin yta (köttet i sig är ju redan tillagat i och med kokningen innan). 
pensla på glazen under grillningen. 
klarrt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0